Tuinaanleg

Van kleine werken tot de totaalaanleg van uw tuin, wij nemen graag uw project in handen. Dankzij onze expertise en een goede samenwerking met onze partners brengen wij elk project tot een goed einde.

Ook voor de nazorg staan wij met Green yards ter beschikking om uw tuin in topconditie te houden zodat u er jarenlang van kan genieten.

Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op

Aanleg nieuw gazon

Een fris en groen gazon is de wens van menig tuinliefhebber. Door opleiding en ervaring heeft Green Yards zich gespecialiseerd in de aanleg van gazons.

Dankzij onze kennis zorgen wij voor de perfecte bodemvoorbereiding in combinatie met een uitgelichte bemesting. Ons uitgebreid machinepark draagt ertoe bij dat elke stap tot een goed einde wordt gebracht. Wilt u liever direct een groene grasmat? Ook voor de aanleg van gazons met grasmatten staan wij tot uw dienst.

Aanplanting

Samen met u zoeken we de meest geschikte planten uit voor uw tuin en stellen we vrijblijvend een beplantingsplan op waarin al uw wensen opgenomen worden.

Van de juiste bodemvoorbereiding, het planten zelf tot de juiste nazorg staan wij tot uw dienst. Samen zorgen we ervoor dat uw tuin een streling voor het oog wordt en u nog lang van uw tuin kan genieten.